30 Shfaqjet e fundit ne dedi24.TV | Kerko | Humor
 
Nga:

85:08

Humor

Film Komedi Shkokla dhe Moja Humor 2018

Nga:

3:49

Humor

Edita Sopjani - Dashni e vjeter

Nga:

64:35

Humor

Qumili - 60 MINUTA STAND UP COMEDY

Nga:

64:09

Humor

Qumili - Biznismeni n Dubai 2018

Nga: dj_mali

74:17

Humor

Qumili - Gazuzi ne Marsej

Nga: dj_mali

40:48

Humor

Qumili - Gazuzi & Zemernia n skijim -Mysafir ne trojet tona

Nga: dj_mali

46:32

Humor

Qumili - Gezuar 2018

Nga: dj_mali

85:06

Humor

Qumili - Gazuzi & Cima ne Antaly (filmi i plote) 2018

Nga: dj_mali

74:48

Humor

Qumili - Gazuzi & Zemernija ne Baushtell (Filmi i plote)

Nga: dedi4u

2:41

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (1)

Nga: dedi4u

2:07

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (2)

Nga: dedi4u

3:47

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (3)

Nga: dedi4u

4:23

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (4)

Nga: dedi4u

1:23

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (6)

Nga: dedi4u

3:59

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (7)

Nga: dedi4u

1:09

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (8)

Nga: dedi4u

2:31

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (9)

Nga: dedi4u

4:16

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (10)

Nga: dedi4u

3:08

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (11)

Nga: dedi4u

10:00

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (12)

Nga: dedi4u

3:02

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (13)

Nga: dedi4u

4:35

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (14)

Nga: dedi4u

0:57

Humor

Qumili - Gezuar me Qumilin 2017 (15)

Nga: dj_mali

68:45

Humor

Qka Ka Shpija - Episodi Festiv 31.12.2016

Nga: dj_mali

44:49

Humor

O Sa Mire O Sa Feste - Episodi Special

Nga: dj_mali

65:42

Humor

Biznismeni - Qumili

Nga: dedi4u

7:13

Humor

Gezuar me Qumilin 2016 - 01 Deputeti Kosoves

Nga: dedi4u

3:17

Humor

Gezuar me Qumilin 2016 - 02 Qumili dhe Enver Hoxha

Nga: dedi4u

3:25

Humor

Gezuar me Qumilin 2016 - 03 Binaki dhe duhani

Nga: dedi4u

3:57

Humor

Gezuar me Qumilin 2016 - 04 Xhelozia e kojshis